Nicușor Dan, candidatul unic al dreptei la Primăria Capitalei, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă că Gabriela Firea ar vrea ca bucureştenii să uite că a venit de mână cu Liviu Dragnea la Primăria Capitalei, el propunându-şi să facă un bilanţ al mandatului acesteia la primărie.

Nicușor Dan mai afirmă că aceasta ar vrea ca locuitorii Capitalei să uite că oamenii săi de încredere, Aurelian Bădulescu şi Speranţa Cliseru, au fost în dipozitivul de la 10 august, când jandarmii au bătut bucureşteni paşnici.

 

”Revoluţia în trafic – 0, benzi unice pentru transportul în comun – 0, piste de biciclişti – 0, STB – aproape faliment, noi creşe – 0, noul Plan urbanistic general – 0. Total – 0”, a fost bilanţul pe care Nicuşor Dan l-a făcut Gabrielei Firea. 

Conferinţa de presă a fost susţinută alături de preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, pentru a prezenta bilanţul mandatului Gabrielei Firea, chiar în ziua în care se împlinesc patru ani de la depunerea jurământului ca primar al Capitalei. Violeta Alexandru a spus că Bucureştiul este un oraş ţinut captiv de un om care nu iubeşte Capitala.  „Nu are nicio scuză pentru că Bucureştiul astăzi, în 2020, arată mai rău ca niciodată. Prin urmare, am venit în primul rând să le mulţumesc colegilor mei care de patru ani fac tot ce este omeneşte posibil ca să arate care este diferenţa între populism, kitsch şi mită electorală şi un oraş care se poate dezvolta dacă începe să fie un oraş administrat de oameni capabili. Eu cred că se poate să facem din Bucureşti un oraş civilizat în care să ne facă plăcere să trăim, diferenţa este că acum este ţinut captiv de un om care nu iubeşte Capitala, ca dovadă că nici nu locuieşte în Capitală, după cum bine ştiţi, aşa că îi sugerăm să nici nu mai intre în Bucureşti şi să rămână la ea acasă”, a spus liderul PNL Bucureşti. 

 
Articolul precedentEXCLUSIV: Ministrul Educației, Monica Anisie, în această seară la „Legile Puterii”
Articolul următor100% TU DECIZI! Dumitru Buzatu, baronul PSD din cel mai sărac județ al țării, care s-a transformat în moșier