Nicușor Dan, candidat independent la Primăria Capitalei, a vorbit despre lupta electorală, dar și despre problemele cu care se confruntă bucureștenii. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Legile Puterii” de la Realitatea PLUS, realizată de Denise Rifai.

Nicușor Dan: „Eu aveam susținerea ca independent din partea USR. USR e parte a unei alianțe. Nu știu care e decizia pe care o va lua PLUS, dar dacă cele mai mari partide din București au luat decizia asta, cred că jocul e închis.”

Nicușor Dan, susținut de PNL – filmul zilei

Candidatul independent a mai precizat că dacă toate partidele de Opoziție s-ar fi înțeles pe un alt candidat, el s-ar fi retras din cursă. Nicușor Dan a mai spus că a aflat dimineață decizia pe care a luat-o PNL, fiind sunat de președintele PNL, Ludovic Orban. Nicușor Dan a mai precizat și că a avut o discuție cu Vlad Voiculescu de la PLUS.

Nicușor Dan: „Am avut și o întâlnire cu Vlad Voiculescu. Am convenit că va fi o întâlnire între USR și PLUS pentru armonizarea strategiei de campanie la alegerile locale din București. Am făcut un sondaj la începutul lui ianuarie, iar un candidat al Opoziției la Primăria Capitalei ar obține între 55 și 60%.”

Nicușor Dan a mai precizat că Bucureștiul are nevoie de săli de conferințe, dar și de o sală polivalentă. Întrebat de prioritățile pentru București, candidatul a mai afirmat.

„Militez pentru managementul de trafic, pe care îl putem realiza în doi ani și jumătate. Vorbim de semaforizare inteligentă. Pariez de asemenea pe șoseaua de centură. Voi cere de la Ministerul Transporturilor șoseaua de centură. Toate spațiile verzi, în special cele dintre blocuri, să fie integrate într-un registru al spațiilor verzi și să fie transferate în planul urbanistic general, a mai spus Nicușor Dan.”

Articolul precedentOrban: “Am luat decizia de a-l propune pe Nicușor Dan candidat la Primăria Capitalei”
Articolul următorDeputatul Roberta Anastase, noua şefă a PNL Ploieşti