Ministrul de Externe – Bogan Aurescu salută evaluarea pozitivă de astăzi şi poziţia guvernului olandez în sprijinul aderării la Schengen a României.

„Salut în mod deosebit evaluarea&poziția pozitive ale Guvernului olandez de azi în favoarea aderării României la #Schengen. E rezultatul dialogului intens din ultima perioadă și al pregătirii noastre tehnice foarte bune”, a scris ministrul de Externe pe Twitter.

Ministrul Aurescu îi mulţumeşte omologului său din Olanda pentru sprijin. Ministrul de Externe a salutat vineri şi rezultatul pozitiv de azi din Comisia pentru afaceri europene a Parlamentului Suediei în favoarea aderării României la Schengen, el afirmând că se bucură că demersurile sale pe lângă ministrul Tobias Billstrom, omologul său şi liderii Partidului Social-Democrat Suedez au avut succes.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentDeputat PNL: UDMR nu are ce să mai caute la guvernare. Liderii UDMR nu au transmis niciun fel de mesaj de ziua românilor
Articolul următorPremierul Ciucă salută recunoaşterea de către Guvernul Olandei a disponibilităţii României de a adera la Schengen