Candidatul independent la primăria Mangaliei, omul de afaceri Mohammad Murad, a dezvăluit într-o conferinșă de presă susținută azi motivul pentru care îl susține pe Vergil Chițac la primăria Constanței. Inițial, Mohammad Murad își anunțase intenția de a candida independent la postul de primar al municipiului, dar ulterior a renunțat în favoarea candidatului din partea PNL.

 Motivul acestei decizii este susținerea de care se bucură candidatul PNL din partea lui Klaus Iohannis.

„Am văzut că chiar președintele României îl susține pe domnul Chițac. Îl respect pe domnul președinte, sunt convins că dânsul ia cele mai bune decizii. Și atunci am simțit că este nevoie (…) să mă implic și să ieșim cu Mangalia,” a declarat omul de afaceri.

Mohammad Murad este preşedintele Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).  Principalii săi contracandidaţi la Primăria Mangalia sunt actualul primar, liberalul Cristian Radu, şi candidatul PSD, Zanfir Iorguş, care a mai condus municipiul timp de mai multe mandate.

 

 

Articolul precedentLudovic Orban, despre consilierii propuși de Gabriela Firea: A tunat și i-a adunat !
Articolul următor”Legile Puterii”. Ludovic Orban, despre moțiunea de cenzură: Parcă a fost scrisă de Dăncilă sau de cineva care a băut apă după Dăncilă