Ludovic Orban a avut, marți seara, în plină ședință de Guvern, o ieșire la adresa primarului Gabriela Firea, pe care a numit-o ca făcând parte dintr-un grup de ”neisprăviți”. Orban a fost deranjat de faptul că Firea a anunțat noi cazuri de coronavirus în București într-o postare pe Facebook, înainte ca Grupul Comunicare Strategică să o facă, scrie realitatea.net

”Domnul Tobă, domnul Costache, vedeți cum se face comunicarea pe coronavirus. Să luați legătura cu neisprăviții că nu au nicio abilitate să comunice. Comunicarea se face sub coordonarea grupului. Nu vreau să spun că cine a comunicat, azi, pe Facebook, a încălcat flagrant legea.

Dacă începe oricine să comunice, se creează o percepție total falsă. Să comunicați și primarilor, adică primarului. Dacă vrea să comunice pe Facebook, să comunice pe teme de administrare locală. Faptul că are niște spitale în administrare nu îi dă dreptul să comunice”, a declarat Ludovic Orban.

Între timp, în România s-au anunțat încă 3 cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus, confirmate marți seara. Numărul total la nivel național a ajuns la 28 de cazuri.

Articolul precedentFlorin Ivan iese la atac: PSD este tumora malignă de pe față societății românești
Articolul următorCristian Diaconescu, la Realitatea: ”Dacă acest virus a fost scăpat de sub cotrol, toată lumea are de piedut”