Liberalii din tabăra Orban au în această seară, de la ora 17:00, o ședință CRUCIALĂ înainte de votul de mâine, din Parlament, pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. Cu doar câteva ore înainte de această ședință, fostul lider al PNL, Ludovic Orban, a susținut că nu se poate avânta în supoziții până la votul pe moțiune.

Orban a arătat, însă, că de la Congresul din 25 septembrie și până în prezent a avut în permanență discuții cu parlamentarii care îl susțin, subiectele abordate fiind diverse, de la situația politică actuală, cum să se implice în gestionarea crizei politice și până la cele două variante pe care le au la dispoziție în momentul de față liberalii nemulțumiți de modul în care este condus PNL-ul, dar și țara, de Florin Cîțu. 

“Am în fiecare zi, în fiecare luna (discuții cu parlamentari care îl susțin – n.r.). După Congres, am purtat astfel de discuții despre situația politică, despre cum vedem viitorul României sau cum  ne implicăm în gestionarea crizei.

Discutăm (dacă va trece moțiunea – n.r.).

Fie încercăm  salvăm PNL, dacă este posibil, care este prăbușit în încrederea publică din cauza crizei politice, a modului în care a fost guvernată țară, a iresponsabilității și felului în care a gestionat actuala criză politică. Dacă nu îl putem salva,  evident  salvăm liberalismul din România

Când voi avea ceva de anunțat, o voi face public. Așteptăm rezultatul moțiunii și în funcție de el vom vedea pașii pe care îi avem de urmat. Mai vedem după ziua de mâineîn funcție de ce se va întâmplă vom discuta și vom lua deciziile care se impun”, a afirmat, astăzi, Orban, într-o declarație de presă susținută al Parlament. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentBode a anunţat că, în urma protestelor de sâmbătă, au fost date amenzi de peste 48.000 de lei
Articolul următorFlorin Cîțu NU exclude căderea Guvernului la votul moțiunii de cenzură – Ce PLAN pregătesc liberalii după 5 octombrie