Președintele Klaus Iohannis a tras un semnal de alarmă după vizita de lucru la Târgu Mureș, unde a vizitat spitalul suport pentru Covid-19.

“Este un xemplu foarte bun de colaborare. Această sală polivalentă va deveni funcțională în câteva zile. Au fost relativ multe cazuri de COVID ]n zon[ și mi-a plăcut că au fost prevăzători și au instalat spitalul care va deservi unitatea.

Din păcate, epidemia este între noi. Avem și astăzi peste 320 de cazuri noi. Vreau să atrag atenția pentru că peste o săptămână expiră starea de urgență.

Din păcate, epidemia nu s-a terminat. Trebuie să avem foarte mare grijă, să nu avem o explozie de cazuri noi. Trebuie să purtăm mască, să ne spălăm p mâini. Deci, încă o dată, 15 mai este doar un termen administrativ, dar din păcate epidemia nu se arată în retragere. Vă rog dragi români, să nu dăm cu picioarul la ce am realizat în ultimele 2 luni”, a declarat Klaus Iohannis.

Articolul precedentAnchetă internă la SJ Timișoara după ce şeful Institutului Oncogen şi-a administrat un vaccin neomologat împotriva COVID-19
Articolul următorMinistrul Fondurilor Europene anunță investiții de un miliard de euro în economia României