Nu au bătut palma pentru alegerile locale, dar PNL contează pe sprijinul PMP. Guvernul Orban contează pe voturile PMP, USR şi UDMR pentru a rămâne la Palatul Victoria, a declarat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, candidat la șefia CJ Teleorman. 

Liberalul susţine că moţiunea anunţată de social – democraţi nu va trece. Demersul adversarilor de la PSD riscă să arunce ţara în aer, susţine senatorul liberal. 

“Din păcate, PSD dă încă o data dovadă de iresponsabilitate. Suntem în campanie electorala. Asta înseamnă PSD. Asta vor ei să facă, doar imagine. Practic, Ciolacu este în bătaie cu Teodorovici şi acum, ca să-și arate mușchii, depune o moţiune de cenzură. Practic, PSD aruncă țara într-o criză. (…) Premierul Ludovic Orban are negocieri legate de susţinerea în Parlament. USR nu va susţine motiunea de cenzură, UDMR nu se alătură PSD, nici PMP.” a afimat Eugen Pîrvulescu, candidat din partea PNL la șefia CJ Teleorman.

Articolul precedentRealitateadinPNL.net. Alina Gorghiu: Susținerea lui Nicușor Dan este un pariu câștigător. Alegătorii nu mai vor oameni obosiți politic
Articolul următorJOCURI DE PUTERE: Ce șanse realiste avem să schimbăm profund administrația coruptă și atât de incompetentă?