PNL București a transmis vineri un comunicat de presă în care arată că „regimul mituitor al Gabrielei Firea – PSD din București a intrat în panică”, după ce viceprimarul general, Aurelian Bădulescu, a făcut circ și a fost violent la conferința de presă de vineri a lui Nicușor Dan, susținută în Prelungirea Ghencea.

„În cursul dimineții, conferința de presă a lui Nicușor Dan, candidatul PNL – USR la funcția de Primar General, organizată într-o locație-simbol a neputinței, iresponsabilității și lipsei de respect pentru oamenii de rând din acea zonă a Capitalei, a fost sabotată de Viceprimarul Capitalei, omul Gabrielei Firea. Venind neinvitat, urlând, îmbrâncindu-l pe Nicușor Dan și pe echipa acestuia la conferința PNL – USR care prezenta bilanțul dezastruos al PSD după 4 ani de mandat, Bădulescu a arătat disperarea PSD în fața iminentei pierderi a alegerilor de către PSD în Capitală”, arată PNL București.

Conform sursei citate, alături de Bădulescu, Firea i-a trimis și pe angajații societăților înființate de ea, oameni mituiți cu funcții de conducere pentru a fi folosiți pentru scopuri și acțiuni electorale.

„Comportamentul grobian al Viceprimarului Bădulescu, același de 4 ani de când este în Primarie, reprezintă adevărata față a modului în care PSD București condus de Gabriela Firea face politică. Agresiv, mincinos, grobian. Incidentul de astăzi (vineri – n.red.) provocat de PSD București, ne amintește tuturor că acesta este partidul care a chemat minerii pentru a-i bate și maltrata pe bucureșteni în 1990-1991, că este partidul care a folosit instituții ale statului român pentru a-i bate și gaza pe români la 10 august 2018. PSD este partidul care, prin toate mijloacele, încearcă să influențeze prin forță, manipulare, mită electorală și prin implicarea instituțiilor statului, scrutinurile electorale din ultimii 30 de ani”, subliniază PNL București.

Formațiunea politică este de părere că, prin acest gest, „Gabriela Firea și camarila sa au demonstrat, încă o dată, că sistemul mafiot pe care îl reprezintă nu are nimic în comun cu interesele bucureștenilor, cu dezvoltarea și cu modernizarea orașului sau cu viața politică dintr-o democrație funcțională”.

Articolul precedentPremierul Orban după scandalul făcut de Bădulescu: Firea l-a trimis acolo! S-au descalificat…
Articolul următorDeschiderea mall-urilor depinde numai de evoluția epidemiei de coronavirus