Scandal uriaș în coaliție după ce deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD, fiind acuzat de sex cu un minor. În spațiul public au apărut și fotografii compromițătoare cu demnitarul, aflat în ipostaze intime. Reacția PNL nu a întârziat să apară, vicepreședintele PNL a declarat că „practicile deputatului erau cunoscute”. 

Deputatul Aurel Bălășoiu a fost exclus din PSD chiar la cererea președintelui Marcel Ciolacu, după ce imaginile compromițătoare și informațiile halucinante au apărut în spațiul public. Deputatul a răspuns acuzațiilor care i se aduc și a declarat că nu are un motiv întemeiat pentru a demisiona din Parlament.

“Acuzațiile si tot ce s-a transmis pe toate posturile de televiziune cum le-ati vazut si dumneavoastra, le-am vazut si eu la aceeasi ora. Le-am privit, le-am observat si consider ca nu sunt vinovat”, a explicat politicianul.

Fostul deputat a fost și primar al unei comune din Argeș, din 2004 până în 2020. Localnicii sunt șocați de zvonurile care s-au răspândit și îi iau apărarea bărbatului.

“Este un om bun, ne-a servit cu toate, de ce am apelat la dansul nu ne-a dat inapoi”, explica o localnică.

“Ma gandesc ca vin alegerile astea si probabil ca cineva a vrut sa ii faca un rau”, spune o altă localnică.

“As vrea, as fi vrut sa plec de aici si sa nu mi se intample sa aud asa ceva. Poate s-a ivit ceva, vreo rautate pe undeva, de la cineva, ca sunt multe persoane care… “, a mărturisit și soacra politicianului.

De aceeași părere cu sătenii este și preotul din zona în care Aurel Bălășoiu a fost primar.

“Adica nu imi vine sa cred ca dansul ar putea sa faca asa ceva”, a spus preotul.

Mai mult, primarul Elena Lasconi a anunțat în mediul online că îi va retrage medalia „Câmpulung 500” fostului deputat PSD. Medalia de aur i-a fost înmânată lui Aurel Bălășoiu cu, cu ocazia festivităţii oficiale „Zilele Câmpulungului” de anul acesta. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentLiderii PNL se reunesc de la ora 11:00 pentru a discuta numele viitorului ministru al Educației. Care este VARIANTA cea mai vehicualtă
Articolul următorNicolae Ciucă, mesaj către studenți: „Credem în potențialul tinerilor noștri. Vă doresc rezultate care să vă deschidă calea către viitorul pe care vi-l doriți!”