Partidul Naţional Liberal afirmă, vineri seară, că Olanda şi Suedia susţin aderarea României la Spaţiul Schengen, în urma eforturilor constante făcute de preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi miniştrii PNL.

„Olanda şi Suedia susţin aderarea României la Spaţiul Schengen! Astăzi, Guvernul Suediei a obţinut sprijinul Parlamentului şi a primit mandat pozitiv pentru a vota aderarea României. De asemenea, Guvernul olandez şi-a exprimat poziţia în favoarea intrarii ţării noastre în spaţiul de liberă circulaţie”, a transmis, vineri, PNL, într-o postare pe Facebook. 

„Deciziile de astăzi vin în urma eforturilor diplomatice constante și consistente făcute atât de președintele Klaus Iohannis, cât și de premierul Nicolae Ionel Ciucă și de miniștrii #PNL.

Aderarea la spațiul Schengen este un obiectiv al României, iar PNL face toate demersurile necesare pentru ca acest obiectiv să fie atins”, se arată în postarea PNL.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentIohannis, întrevedere cu președintele Greciei: Katerina Sakellaropoulou a reafirmat susținerea deplină pentru aderarea României la Spațiul Schengen
Articolul următorPremierul Nicolae Ciucă: Mi-e teamă de un singur lucru, să mor neîmpărtășit