Florin Cîțu – președintele PNL a declarat, marți, după discuțiile cu PSD, că reprezentanții celor două partide vor vorbi miercuri despre programul de guvernare.

„Sunt de acord cu orice majorare în funcție de ce ne putem permite. Dacă există surse de finanțare, bineînțeles că se pot face. Dacă nu, vom vedea ce-și poate permite economia”, a declarat Florin Cîțu cu privire la cerințele PSD legate de majorarea pensiilor și a alocațiilor încă din prima lună de guvernare comună.

„Discuțiile pe programul de guvernare încep mâine. Am discutat posibilitatea de a crește numărul de ministere”, a spus Florin Cîțu, marți, după întâlnirea cu cei de la PSD, care a avut loc la Parlament.

Întrebat dacă susține creșterea de taxe sau impozitarea progresivă, Cîțu a răspuns: „Am promis că nu vom crește taxele”.

Un alt subiect abordat în discuția de luni s-a referit la revizuirea Constituției, context în care liberalii au transmis un mesaj clar că doresc garantarea dreptului la proprietate privată fără niciun fel de condiționări.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDan Motreanu: Prin mecanismul de redresare promovat de PPE, România are toate ingredientele pentru a se dezvolta, de la fonduri fără precedent la sprijin tehnic fără niciun cost din partea UE
Articolul următorSiegfried Mureșan, vicepreședinte al PPE și europarlamentar PNL: România nu are nevoie de întoarcerea PSD la guvernare