Preşedintele PNL Florin Cîţu a declarat, vineri, că poziţia PNL privind desfiinţarea SIIJ este foarte clară, el amintind că Această Secţie specială a fost înfiinţată de Liviu Dragnea.

„Poziția PNL este foarte clară, și aici trebuie să fim toți foarte clari și transparenți. Această Secție specială a fost înființată de Liviu Dragnea. Cred că este momentul să spunem la revedere lui Liviu Dragnea. Eu am desființat Secția specială în Guvern.”, a declarat Cîţu. 

În acest moment, între PNL şi PSD există o diferenţă de opinii pe domeniul justiţie. 

Vineri, preşedintele PSD Marcel Ciolacu afirmase că trebuie văzut cum se poate închide MCV-ul, fără desfiinţarea Secţiei speciale din Justiţie. 

Întrebat despre opinia PSD, Cîţu a răspuns: ”Mergem să discutăm şi vedem cum găsim o soluţie”. 

Cîțu a mai declarat că speră ca negocierile să se termine în acest weekend „pentru a avea un Guvern săptămâna viitoare.”

„După aceste discuții, ajungem aproape acolo unde suntem cu USR. Acolo deja aveam un program de guvernare, aveam negociate ministerele, aveam lucrurile. Acesta este scopul acestor negocieri, mergem să vedem dacă ne putem înțelege pe programul de guvernare, după aceea pe structura Guvernului.” a mai spus liderul PNL.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Cîţu, despre taxarea marilor averi propusă de PSD: Nu înţeleg motivaţia pentru a introduce o nouă taxă”
Articolul următorCîțu, anunț important despre majorarea pensiilor și a alocațiilor: “În 2022, cu siguranță vor crește pensiile, alocațiile”