PNL Timiș a lansat în premieră o competiție internă pentru desemnarea celor mai importanți candidați la alegerile locale din 2024, cel pentru postul de președinte al Consiliului Județean și pentru primar al Timișoarei. Primii doi candidați și-au anunțat deja intenția de a se înscrie în aceste alegeri interne. Este vorba de actualul președinte al CJT, Alin Nica și despre viceprimarul Timișoarei, Cosmin Tabără, președinte al PNL Timișoara.

Alin Nica, președinte PNL Timiş: ”Avantajul acestei competiții este că vom strânge multe idei și multe programe care vor contribui la dezvoltarea Timișoarei și a județului Timiș. Nimic nu se va pierde, câștigătorul competiției interne va avea în contracandidații săi din aceste alegeri interne o adevărată echipă, un grup de sprijin care îl va însoți și îl va sprijini în timpul mandatului de primar sau de președinte CJT. Programul cu care acești candidați desemnați de partid vor intra în competiția electorală din 2024 va fi o sumă a programelor prezentate în scrutinul intern”.

Candidații care se vor înscrie în alegerile interne își vor putea face campanie în cadrul partidului și vor își vor prezenta viziunea și soluțiile pentru o administrație liberală în Timișoara și în Timiș. Competiția este deschisă pentru orice membru PNL singura condiție pentru câștig fiind atragerea a cât mai multe voturi din partea membrilor PNL.

Sursa: Realitatea de Timis

Articolul precedentAlina Gorghiu, mesaj de Ziua Unirii: Sărbătorirea unor evenimente frumoase ale istoriei ne arată cât de important este ca oamenii politici să îşi asume deciziile
Articolul următorBogdan Aurescu: În aceste vremuri, ca şi acum 164 de ani, rolul şi contribuţia diplomaţiei şi a diplomaţilor rămân esenţiale pentru atingerea obiectivelor majore ale ţării noastre