Premierul României Ludovic Orban şi ministrul Transporturilor Lucian Bode au vizitat vineri tronsonul de autostradă Comarnic-Braşov.

În acest context premierul a anunţat că “prioritatea zero a Guvernului” o reprezintă investiţiile iar pentru acest lucru se vor investi sume fără precedent pentru executarea lor.

În următoarea perioadă, a spus premierul, ”dacă vrem să ne modernizăm, dacă vrem să creştem standardul de viaţă pentru fiecare român, dacă vrem să asigurăm chiar şi unirea tuturor provinciilor istorice, să asigurăm perspective de dezvoltare pentru toate regiunile din România, prioritatea zero trebuie să fie investiţiile în infrastructură”, iar în ceea ce ne priveşte pe noi, vom aloca resurse impresionante cum nu au fost alocate niciodată în ultimii 30 de ani în modernizarea infrastructurii”, a afirmat premierul.

“Prioritatea zero trebuie sa fie investițiile și vom susține acest sector. Ne propunem să alocăm sume fără precedent pentru obiective în Brașov”, a spus categoric Orban, potrivit Digi24.

Acesta a explicat că este un cunoscător al Ministerului condus de Bode şi că actualul ministru al Transporturilor poate conta pe el în executarea lucrărilor de infrastructură.

“Am trecut și eu pe la ministerul transporturilor și asta ma face sa înțeleg mai ușor problemele cu care se confrunta acest minister. Domnul Bode are un partener în persoana mea”, a mai spus Orban.

Articolul precedent”E avocatul PSD”. Ludovic Orban cere demisia lui Renate Weber
Articolul următor100% TU DECIZI! Tudorel Toader, procuror comunist, apoi ministrul lui Dragnea care a “executat-o” pe Kovesi la comandă