Premierul Florin Cîțu a vorbit, luni seară, despre demiterea secretarului de stat Andreea Moldovan și ceea ce a dus la plecarea acesteia din Guvern

“Acel ordin a creat premisele mai rapide. Eu am spus tot timpul că nu sunt de acord cu o carantinare. Putem gestiona situație fără să carantinăm. Uitați-vă că suntem pe plotou, cu tendințe de scădere. Nimeni nu contestă că doamna respectivă e un medic.

Ceea ce nu vreau să am în acest guvern, încălcarea procedurilor. Pentru că eu răspund de acest guvern. A fost încălcată procedura. Eu îmi asum aceste lucruri. Nu putem să ne batem joc de aceste lucruri Mai ales când ești secretar de stat, să nu cunoști procedura. Era un ordin care a fost publicat fără să se respecte procedurile. Altfel nu ai ce căuta în guvern”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentEXCLUSIV LEGILE PUTERII Laura Zarafin, după declarațiile lui Vlad Voiculescu: Probabil că unii sunt prea odihniți și vin să arunce așa ceva
Articolul următorPremierul Cițu anunță ridicarea restricțiilor, cu o singură condiție: „Vreau să pregătim și cum arată România după 1 iunie”