Premierul Florin Cîțu s-a declarat surprins de poziția Avocatului Poporului care a anunțat că face o anchetă deoarece deciziile privind situațiile de urgență nu au fost publicate în Monitorul Oficial. Poate este momentul să dăm un restart în cadrul instituției, a spus Cîțu.

Prim-ministrul consideră că este nevoie de o schimbare la vârful instituției Avocatul Poporului.

„Mă surprinde opinia Avocatului Poporului, poate este momentul să dăm un restart. Toate măsurile au fost comunicate public, mă surprinde, îi voi răspunde oficial doamnei Avocat al Poporului”, a declarat Florin Cîțu.

Avocatul Poporului, Renate Weber, susține că deciziile Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) de la începutul anului nu au fost publicate în Monitorul Oficial. Potrivit legii, asta înseamnă că actele normative nu au intrat în vigoare. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDan Motreanu, vicepreședintele Comisiei pentru mediu din PE: Etichetarea ecologică în UE pentru energia nucleară, o veste bună pentru România
Articolul următorLiberalul Florin Roman cere mai multă acțiune din partea Coaliției de guvernare: ”Treziți-vă și treceți la treabă! Nici timpul nu mai are răbdare…”