Premierul Florin Cîțu a vorbit, marți, despre nemulțumirile exprimate de președintele PNL, Ludovic Orban, în legătură cu activitatea Executivului, spunând că „pare mai mult o declarație a PSD, decât a președintelui PNL”.

„Nu am văzut, dar nu cred că ar putea să spună așa ceva președintele Partidului Național Liberal, pentru că pare o retorică PSD. Până nu văd aceste declarații nu pot să comentez. Pare mai mult o declarație a PSD, decât a președintelui PNL”, spune Florin Cîțu.

Referitor la activitatea Guvernului, Ludovic Orban a spus, luni seara, la un post tv, că este nemulțumit de unele lucruri.

„E loc de mai bine, nu suntem printre primele 16 țări cărora li s-a aprobat PNRR”, a explicat Ludovic Orban.

De asemenea, președintele PNL s-a declarat nemulțumit de absorbția fondurilor europene și de rezultatele campaniei de vaccinare.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentOctavian Berceanu avertizează: Oamenii să nu mai dea foc vegetației uscate! Vom ajunge să nu mai putem controla astfel de incendii
Articolul următorMinistrul Educației: „Școala începe pe 13 septembrie, cu prezență fizică. Momentan nu există altă variantă”