Premierul Florin Cîțu a vorbit, marți seară, la Digi 24, despre Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, care încă nu a intrat în PNL, partidul care l-a susținut în câștigarea alegerilor din București.

“Sunt nedumerit că nu a intrat în PNL. Existau foarte mult variante. Să fii membru al PNL este o mândrie. Vom fi cel mai mare partid politic din România.

Am mai vorbit cu el, l-am întrebat de ce nu a intrat. Am vorbit despre rectificarea bugetară. Vreau să am o discuție cu primarul general înainte să ies public să vorbesc despre execuția bugetară.

Merg pe stradă și mă întreabă de ce nu e tăiată iarbă, de ce nu se ridică gunoiul. Și atunci le spun că voi transmite primarului general. Această coaliție decontează dacă primarul nu-și face treaba.

E important să ținem aceste dicuții, despre ceea ce se întâmplă cu consilierii PNL, între noi.Dacă dialogul se face prin presă, când vrei să găsești soluții e mai complicat”, a spus Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPeste 37 milioane euro din PNDR 2020 prin AFIR de la sfârșitul lunii iulie pentru grupurile de producători și asigurarea producției agricole
Articolul următorCîțu îi dă replica lui Orban: „Nu sunt de acord cu discursul naționalist, discursul care închide România”