Premierul Florin Cîţu a afirmat, miercuri, întrebat despre al patrulea val al panemiei, că este o ”diferenţă vitală” faţă de valul trei, întrucât există vaccinul.

”Încă din timpul valului 3 am spus foarte clar că nu vom renunţa la capacităţile noastre pentru COVID. Vreau să avem un sistem prin care să putem să transferăm rapid, dacă este nevoie, paturi din sistemul COVD şi non-COVID, paturi ATI. Sunt sigur că Ministerul Sănătăţii a ţinut cont şi o să fie prgătit pentru valul patru”, a afirmat Florin Cîţu, miercuri, într-o conferinţă de presă.

Premierul a precizat că, ”diferenţa faţă de valul trei este că acum putem să ne vaccinăm oricând, oricunde, cu orice tip de vaccin”.

”Este o diferenţă vitală în ceea ce priveşte lupta cu acest virus. Vaccinul este singura soluţie, avem vaccin, trebuie să ne vaccinăm”, a afirmat Cîţu.

Întrebat despre numărul din ce în ce mai mic al celor care se vaccinează, premierul a declarat: ”În România vaccinul nu este obligatoriu”.

Specialiştii estimează, în toamnă, al patrulea val al pandemiei.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentCe prevede proiectul „România Educată”. Principalele modificări din domeniul Educației
Articolul următorPreședintele Iohannis: ”România și Franța, legate printr-un Parteneriat Strategic puternic, se bucură de o prietenie de lungă durată”