​Întâlnirea dintre premierul Florin Cîțu și șeful PSD Marcel Ciolacu pe tema PNRR s-a lăsat cu critici și ironii, de ambele părți. Marcel Ciolacu a ieșit primul după discuții, acuzând faptul că discuția nu a fost aplicată, că nu a avut acces la detalii, dar și că PNRR nu are o coerenţă şi o viziune clară. Ulterior, premierul a ieșit la declarații, răspunzând cu ironie la criticile PSD.

“Această discuție nu are nimic special, văd că ati facut-o mai specială decât este”, a spus premierul, întrebat de jurnaliști cum a decurs întâlnirea.

Potrivit premierului este surprinzător faptul că unele sindicate și patronate au ales să facă parte din delegația PSD. “Surprinzător, dar asta e!”, a spus Cîțu. Acesta a adăugat că a prezentat, nu a negociat PNRR. “Am prezentat elemente de reforma care au fost aprobate de coaliție, coaliție care are în spate voturile românilor, o reformă care este apreciată de Comisia Europeană”, a precizat Cîțu.

Întrebat despre acuzațiile făcute de Ciolacu, premierul a afirmat că nu ar vrea să comenteze “capacitatea de ințelegere a celor cu care noi dialogăm de fiecare dată”. “Am prezentat toate capitolele din PNRR, cu bugetul aferent fiecărui capitol. Pe urmă am intrat și în detalii, am intrat și în ordonanța care stă la baza PNRR”, a mai spus Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinistrul Dezvoltării: „Numărul mare de cereri înregistrate într-un timp scurt arată că este o mare lipsă de locuri în creşe la nivel naţional”
Articolul următorDeputatul PNL Daniel Gheorghe despre ministrul Drulă: ”M-am săturat de astfel de abordări care denota reminiscențe ale reflexelor socialiste”