Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021, anunță premierul Florin Cîțu: „Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani”.

„Rata șomajului a scăzut în fiecare lună din 2021. INS a anunțat că rata șomajului în luna mai a ajuns la 5.5% și la cel mai mic număr de persoane în șomaj din martie 2020”, transmite Florin Cîțu, arată Mediafax.

El afirmă că o economie în care cresc investițiile și salariile este o economie în care crește numărul locurilor de muncă în mediul privat.

„Economia României are, datorită activității bune a Guvernului pe care îl conduc, cea mai rapidă revenire după o criză economică din ultima sută de ani. RomaniiTrebuieSaStie”, conchide premierul.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAlina Gorghiu îi răspunde lui Orban, care și-ar da viața pentru PNL: ”O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor”
Articolul următorSchimbări majore în programul ”România educată”: revine examenul de admitere în liceele în care este concurență și se reorganizează Inspectoratele Școlare