Premierul Florin Cîţu anunţă că în şedinţa de Guvern de joi va fi adoptat un „document de politică publică” în domeniul e-guvernării, care va constitui foaia de parcurs a digitalizării României pentru următorii 10 ani. „Vom aloca fondurile necesare pentru transformarea digitală a României”, afirmă el.

„Simplu, rapid şi în doar câteva click-uri. Aşa va decurge interacţiunea cu instituţiile statului! Acesta este mesajul pe care l-am transmis la prima reuniune a Comitetului pentru e-guvernare şi reducerea birocraţiei”, a afirmat Florin Cîţu, miercuri seară, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că în şedinţa de Guvern de joi va fi aprobat un document de politică publică în domeniul e-guvernării.

„Nu mai avem timp de pierdut. Mâine, în şedinţa de Guvern, vom aproba un document de politică publică în domeniul e-guvernării, ce va constitui foaia de parcurs a digitalizării României pentru următorii 10 ani. Proiectul e-guvernare are toată susţinerea Guvernului şi a mea, ca prim-ministru. Vom aloca fondurile necesare pentru transformarea digitală a României”, a explicat Cîţu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaluca Turcan anunță reforme serioase: ”Orice calculare de pensii o să fie scoasă din pixul politicienilor”
Articolul următorVIDEO Incident hilar, șeful unei mari bănci a căzut cu bicicleta, sub ochii lui Nicușor Dan și Tanczos Barna