Premierul Florin Cîțu acuză că în partidul pentru a cărui șefia candidează se întâmplă atacuri în stil PSD. Cîțu spune că nu e nicio problemă că primarii PNL au mers la guvern la discuții și spune că vrea să împartă banii echitabil.

“Ăsta e mesajul pentru români. Noi suntem în politică pentru a face mai bună viața cetățenilor. Așa ne vor da încă un mandat. Sunt criticat că ne vizitează primarii noștri la guvern. Care e problema? Să vină! Să vină și primari PSD. Nu am nimic de ascuns. Vom da finanțări pentru români, transparent. Primarii liberali au fost lăsați de izbeliște și nu au finanțări. Sunt foarte multe probleme acolo. Această campanie e despre competiție și nu e nimic mai liberal decât competiția. Și românii pot să vadă cum se comportă două echipe. Și pot să vadă lucruri neplăcute. Se întâmpă atacuri în stil PSD”, a declarat Florin Cîțu.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMinisterul Agriculturii a amendat cu 76.500 lei producătorii agricoli şi magazinele care vând fructe şi legume
Articolul următorLudovic Orban: „Guvernul este emanația PNL și nu PNL este emanația Guvernului. Guvernul trebuie să asculte forurile statutare ale PNL”