Guvernul României transmite cele mai profunde condoleanţe Guvernului şi poporului din Turcia, în aceste momente de pierdere şi durere, transmite premierul Nicolae Ciucă, într-un mesaj pe Twitter. Mesajul vine după atentatul terorist cu bomă de duminică seara soldat cu cel puțin 6 morți și 81 de răniți, conform celor mai recente date transmise de autoritățile turce. 

”Guvernul României transmite cele mai profunde condoleanţe Guvernului şi poporului din Turcia, în aceste momente de pierdere şi durere”, a afirmat Nicolae Ciucă, ]n mesajul citat.

”Suntem pe deplin solidari cu prietenii şi partenerii noştri strategici, dorind însănătoşire grabnică şi deplină celor răniţi în explozia din Istanbul”, a mai spus șeful Guvernului de la București. 

 
 
 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentIohannis, mesaj de condoleanțe, după explozia din Istanbul: România este alături de poporul turc, în aceste momente dificile
Articolul următorCîțu: ”Socialiştii pricep mai greu. Orice intervenţie a statului în piaţă, care plafonează un preţ sub preţul pieţei, are un singur rezultat: penurie!”