Premierul Nicolae Ciucă a declarat, cu ocazia împlinirii a 33 de ani de la înfiinţarea Serviciului de Protecţie şi Pază (SPP), că angajaţii acestei structuri au dovedit, prin misiunile îndeplinite, că reprezintă “garantul siguranţei, preciziei şi al fermităţii”.

“Serviciul de Protecţie şi Pază împlineşte astăzi 33 de ani de la înfiinţare, timp în care profesioniştii din această structură şi-au îndeplinit cu deplină responsabilitate misiunile încredinţate, contribuind la credibilitatea şi siguranţa României. Complexitatea activităţilor desfăşurate de personalul SPP implică pregătire asiduă şi provocări în continuă schimbare, cărora această structură de elită le-a făcut faţă cu brio de fiecare dată, inclusiv pentru siguranţa oaspeţilor oficiali ai statului român”, se arată în mesajul premierului.

El afirmă că fiecare misiune îndeplinită cu succes de angajaţii SPP conturează şi mai mult imaginea României ca partener de încredere în plan extern şi ca spaţiu de stabilitate şi securitate.

“În acest fel, profesioniştii SPP au demonstrat, prin misiunile îndeplinite ireproşabil, că reprezintă garantul siguranţei, preciziei şi al fermităţii. Îi felicit pentru buna reputaţie pe care o aduc României prin modul exemplar de acţiune. La mulţi ani şi succes în misiunile viitoare!”, mai spune Nicolae Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentMiron Mitrea: PNL insistă pentru alții cu comasarea alegerilor
Articolul următorMinistrul Justiției despre cazul Horodniceanu: ”E regretabil contextul, cum a spus şi dânsul e regretabilă atitudinea, e greşită evident”