Premierul Nicolae Ciucă susține că în acest moment nu are ambiții prezidențiale. Șeful guvernului a afirmat că îi este teamă doar de un singur lucru, să nu moară neîmpărtășit.

Într-un interviu pentru un post TV, Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă s-a decis în privința posibilității de a candida la prezidențiale.

„În acest moment, există o singură posibilitate: să ne îngrijim de guvernare”, a replicat liderul PNL, citat de G4Media.

Nicolae Ciucă a precizat că la Sighetu Marmației nu a avut un discurs care să îl profileze drept prezidențiabil: „La Sighet nu a fost un discurs care să urmărească profilarea unei persoane, a mea, ci pentru profilarea tinerilor în ceea ce trebuie să însemne politica”.

Întrebat dacă s-ar teme de vreun contracandidat, Nicolae Ciucă a răspuns: „Mi-e teamă de un singur lucru. Nu e de la mine, e de la părintele Cleopa: să nu mor neîmpărtășit, în rest nu are de ce să ne fie teamă”.

Premierul Nicolae Ciucă, primul comandant român care a intrat în luptă după cel de-al Doilea Război Mondial, a vorbit în exclusivitate și la Realitatea Plus, într-un interviu de colecție, despre cum a ajuns în armată, despre cum a luptat și a învățat, cot la cot, cu soldații pe care i-a condus în teatrele de operații din Afganistan și Irak.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPNL: Olanda şi Suedia susţin aderarea României la Spaţiul Schengen
Articolul următorMarcel Boloș a explicat procentul de creștere a pensiilor – Când vor fi alimentate cardurile sărăciei