Premierul NICOLAE-IONEL CIUCĂ se va afla astăzi în județul Suceva- programul vizitei:

Ora 17:00       Vizitarea Centrului Medical de Radioterapie din incinta Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava. În acest context, vor fi prezentate proiectele pentru realizarea pavilioanelor pentru oncologie, pediatrie și boli infecțioase, pregătite pentru a fi depuse spre finanțare din PNRR.
Declarațiile susținută de premier la finalul vizitei vor fi transmise live pe conturile de Facebook și YouTube ale Guvernului și pe canalul de distribuție al Palatului Victoria.

Ora 17:45      Participare la semnarea contractului de execuție a lucrărilor de consolidare, restaurare și reabilitare a Palatul Administrativ Suceava, finanțare prin Compania Națională de Investiții.
Oportunități fotograf și cameraman oficial; Biroul de presă al Guvernului va pune ulterior la dispoziția presei informații și imagini de la eveniment.

Vom reveni cu programul vizitei premierului Nicolae-Ionel Ciucă pentru joi 25 august 2022.

Sursa: Realitatea de Suceava

Articolul precedentMinistrul Energiei: Nu există probleme cu intrarea sau aprovizionarea cu gaze naturale, în acest moment
Articolul următorPredoiu, după adoptarea legilor justiţiei: Reprezintă un obiectiv important în cadrul MCV, care este restant de mai mulţi ani de zile