Premierul desemnat Nicolae Ciucă le transmite românilor că se va implica pentru a asigura stabilitatea în țară și pentru a îmbunătăți viața de zi cu zi.

„Am primit din partea Președintelui României responsabilitatea de a forma o echipă de guvernare care să fie supusă aprobării Parlamentului. Forțele politice, cele care doresc să depășim cât mai curând crizele multiple ce încearcă greu țara noastră, au șansa ca în zilele următoare să își asume această responsabilitate. Vă asigur că, odată primit votul instituției fundamentale a democrației, vom trece la treabă din prima clipă”, a declarat Nicolae Ciucă.

Fostul militar le cere românilor să dea dovadă de solidaritate pentru a trece mai ușor prin criză.

„Nu avem timp de pierdut! Depășirea situației critice va fi posibilă doar prin dedicare, disponibilitate la efort și solidaritate. Țara noastră merită un profil mai puternic în Europa și în lume, pentru că suntem un popor cu multe calități.

Avem foarte multe de făcut împreună, iar noi vom depune toate eforturile de care suntem capabili pentru a asigura stabilitate și perspectiva unei vieți mai bune”, a conchis Ciucă.

Sursa: Realitatea Din PNL