Premierul Ludovic Orban consideră că parteneriatul dintre Guvern şi Primăria Capitalei este “fundamental pentru soluţionarea gravelor probleme ale Bucureştiului”, el subliniind că Nicuşor Dan va avea “un sprijin total” din partea Executivului pe care îl conduce.

“Nicuşor Dan va avea în Guvernul pe care-l conduc un sprijin total. Bucureştiul are nevoie de un parteneriat loial, un parteneriat serios, un parteneriat între profesionişti, un parteneriat între oameni care vor să ducă la bun sfârşit programe şi proiecte fundamentale pentru Bucureşti”, a afirmat Ludovic Orban, la evenimentul de prezentare a programului politic al PNL Bucureşti “Împreună construim noul Bucureşti”.

El a spus că este nevoie de acest lucru pentru că multe dintre problemele Bucureştiului nu pot fi rezolvate decât în parteneriat cu Guvernul.

Orban a menţionat că o astfel de problemă este cea a traficului.

“Este foarte importantă colaborarea între Primăria Capitalei şi Guvern pe proiecte importante, eu le spun găurile negre ale Bucureştiului. (…) Eu cred că atunci când vom avea un primar general responsabil, capabil, dedicat intereselor bucureştenilor, aşa cum este Nicuşor Dan, uşor, uşor va trebui să dăm de la ministere active care sunt nefolosite, prost administrate şi care fac mai mult rău Bucureştiului decât să facă bine, astfel încât Primăria să poată să gândească proiecte de dezvoltare pe acele zone. Deci parteneriatul dintre Guvern şi Primăria Capitalei este fundamental pentru soluţionarea gravelor probleme ale Bucureştiului”, a susţinut Orban.

Articolul precedentComitetului Național pentru Situații de Urgență, decizie de ultimă oră privind cursurile elevilor de alegerile locale
Articolul următorSudul județului Argeș strigă după ajutor!