Premierul României, Ludovic Orban, i-a îndemnat pe bucureșteni ca la alegerile locale să voteze cu Nicușor Dan. El a spus în cadrul unui discus că orice vot risipit înseamnă un vot către Gabriela Firea, cu referire indirectă la candidatura lui Traian Băsescu.

„Să vă pregătiți pentru mandate extrem de dificile. Vreau să vă rog pe toți înainte, pe toți simpatizanții, pe toți bucureștenii: am pierdut în 2016 pentru că nu ne-am unit și oamenii nu au venit la vot. Noi ne-am unit și suntem împreună acum. Ne-am dat mâna cele mai moderne și europene partide din România. Susținem un candidat care a luptat în București cu pesediștii cocoțați în funcții.

Bucureștenii au cu cine să voteze! Bătălia nu e simplă… Fiecare vot este important. Vreau să întăresc mesajul lui Dan Barna: cine este împotriva PSD trebuie să voteze cu Nicușor Dan. Doar Nicușor Dan o poate bate pe Firea. (…)

Sunt unii candidați care se dau mari contracandidați ai lui Firea. Orice vot risipit înseamnă un vot pentru PSD (…).

Nu vă risipiți votul dragi bucureșteni. Nu risipiți voturile dragi bucureșteni!”, a declarat Ludovic Orban.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRareș Bogdan: Administrațiile liberale au schimbat fețele orașele la propriu
Articolul următorEste momentul ca și Mehedințiul să aibă o șansă! Mehedinți are nevoie de o nouă conducere pentru a implementa proiecte de dezvoltare!