Continuă lucrările pe șantierul Drumului Expres Craiova-Pitești, tronsoanele 1 și 2.

Premierul român, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode și Ministrul Economiei,  Virgil Popescu au fost prezenți la fața locului.

În timpul declarațiilor de presă, ce au avut loc pe șantier la finalul vizitei, Ministrul Transporturilor a anunțat câștigătorul tronsoanelor 3 și 4 ale acestui drum.

În timpul vizitei aceștia au fost însoțiți de Directorul General Regional al DRDPCraiova, Bogdan Bratu.

Declarații Ludovic Orban

”Vremea în care proiectele de investiţii se derulau în ritm de melc a trecut. Săptămâna viitoare vom adopta din nou ordonanţa de urgenţă care să reglementeze procedurile de achiziţii şi mai ales termenele limită pentru fiecare pas procedural în cursul achiziţiei. Nu mai putem tolera ceea ce s-a întâmplat de zeci de ani, în care proceduri de achiziţie să dureze ani de zile până se ajunge la desemnarea câştigătorului.
Toate procedurile în care sunt implicate instituţii ale statului se derulează cu cea mai mare viteză posibilă.

Nu mai tolerăm nicio împiedicare a unui proiect de infrastructură care să fie făcută de funcţionari sau de conducători de instituţii care nu înţeleg că prioritatea zero a României este modernizarea prin investiţii în infrastructura de transport, în infrastructura energetică, în infrastructura de sănătate, în infrastructura de comunicaţii, în infrastructura de educaţie şi în infrastructura agricolă.”

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentMinistrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, dă asigurări: Valul doi nu ne mai ia prin surprindere
Articolul următorPlanul de relansare economică: PNL aduce creșterea bazată pe investiții, nu pe consum