Premierul Ludovic Orban se va afla mâine în județul Sălaj, însoțit de ministrul Transporturilor, Lucian Bode și ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Programul vizitei începe în Zalău, de la ora ora 11, cu participarea premierului și a celor doi miniștri la semnarea contractului de proiectare și execuție lucrări pentru subsecțiunea 3B2, cuprinsă între Zimbor și Poarta Sălajului, parte a Autostrăzii Brașov-Cluj-Borș (Autostrada Transilvania), eveniment ce se va desfășura la sediul Prefecturii Sălaj, urmat de declarații de presă.

De la ora 12, echipa guvernamentală va participa la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Drapelului Național al României, pe Platoul de marmură din fața Palatului administrativ din Zalău, eveniment urmat, de asemenea, de declarații de presă.

Unul dintre cele mai importante puncte din agenda premierului Orban îl constituie vizitele la Tenaris Silcotub de la ora 12.45, și la compania Michelin, de la ora 14.15. Ultimul punct al vizitei echipei guvernamentale va fi o întâlnire cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri “Silvania” din Zalău.

Sursa: Realitatea de Salaj

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 10. Becali se întoarce în politică
Articolul următorLudovic Orban, mesaj pentru români: Cine pleacă în vacanță, poate să meargă liniștit