Presedintele Klaus Iohannis a sugerat, marti, la inaugurarea liniei de metrou Drumul Taberei ca Ludovic Orban va fi premier si dupa alegerile generale din decembrie. „Domnule premier va asteapta multe, multe lucrari, am discutat in metrou despre proiectele de extindere”, a spus Iohannis.

„Aceasta linie risca sa devina o legenda, o legenda a amanarilor, dar uite ca a venit un Guvern hotarat si lucrarile s-au finalizat. Important de subliniat este ca o buna parte din aceasta investitie s-a finantat din fonduri europene. Avem in continuare acces la fonduri europene, avem la dispozitie sume imense

Trebuie sa ajungem si cu infrastructura de transport in secolul 21. Mobilitatea devine din ce in ce mai importanta pentru fiecare roman, voi insista foarte mult pentru ca avem nevoie de infrastructura de transport si de comunicare. O buna parte din aceasta investie s-a finantat din fonduri europene. Avem sume imense, se poate continua intr-un ritm alert dezvoltarea infrastructurii din Romania.

Domnule premier va asteapta multe, multe lucrari, am discutat in metrou despre proiectele de extindere”, a declarat Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis a participat, marti, la evenimentul de dare in folosinta a magistralei de metrou M5 (Eroilor – Drumul Taberei).

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent100% TU DECIZI! Dumitrița Gliga vrea șefia județului Mureș. Tatăl condamnat, fiica pusă pe listă în locul lui
Articolul următorEDITORIAL Mădălina Dobrovolschi: Călătoria spre irelevanță politică