Președintele Klaus Iohannis a declarat joi seară că PSD reprezintă un inamic al poporului român, precum și al viitorului țării.

”Politicienii care fac un scop din apărarea drepturilor celor care încalcă legea le cer să înceteze să mai pună în pericol viața românilor. Românii se confruntă cu doi inamici: unul perfid, invizibil, virusul, și celălalt inamic, mult mai vizibil, dar la fel de dăunător pentru societatea și pentru viitorul țării noastre.

Cei mai bine intenționați dintre noi am crezut că toate forțele, în special cele politice, se unesc pentru a depăși cu bine. O iluzie și speranțe deșarte, pentru că lupul își schimbă blana, dar năravul ba. PSD a lucrat în Parlament, mult și prost, toxic, așa cum ne-a obișnuit. Un partid nociv care a scos în stradă sute de mii de români revoltați, care a pus România în posturi jenante față de partenerii externi. Acest partid a fost aproape de a scoate țara noastră de pe parcursul european și ar fi aruncat-o cu zeci de ani în urmă.”, a precizat Klaus Iohannis.

Articolul precedentJocuri de Putere în această seară de la ora 23:00, cu Oreste Teodorescu și invitații săi!
Articolul următorMinistrul Costel Alexe: Ponta minte cum bea apă!