Președintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că guvernul condus de Florin Cîțu a ”căzut victimă unor orgolii politicianiste” și a acuzat din nou partidele care au votat moțiunea de cenzură că nu au soluții pentru rezolvarea crizei.  

”Probabil, majoritatea, dragi români, ați aflat că a avut loc o moțiune de cenzură și guvernul a fost dărâmat de unii politicieni care au dorit să arate pur și simplu că au voturi suficiente pentru a face acest lucru. Nu au nicio gândire pentru ce urmează după.

Evaluarea mea, oricât de trist ar suna, este că acest guvern a căzut victimă unor orgolii politicianiste, care nu au în spate nicio gândire pentru România sau pentru români.

USR, care s-a dat mare partid reformist, a abandonat guvernarea din motive de ei știute, ceea ce nu a fost bine, dar s-a mai întâmplat ca partide să plece de la Guvernare. Dar nu a fost suficient, s-au aliat cu PSD și AUR și au dărâmat guvernul.

Trebuie să găsim o ieșire”, a spus Iohannis. 

Şeful statului a vizitat joi Centrala Nuclearoelectrică de la Cernavodă, cu ocazia aniversării a 25 de ani de la punerea în funcţiune a Unităţii 1. 

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentAlexandru Kocsis: Dacă tot face reclamații, PSD ar trebui să spună și cum a împărțit, preferențial, banii pentru primarii săi
Articolul următorVioleta Alexandru: Simt nevoia unei largi consultări cu privire la direcția în care va merge PNL