Președintele României – Klaus Iohannis a reacționat, marți, după ce în presă au apărut informații potrivit cărora premierul României – Nicolae Ciucă ar fi plagiat lucrarea de doctorat.

Președintele și-a menținut poziția reiterată în nenumărate declarații publice privind combaterea fenomenului plagiatului și importanța integrității academice.

„Președintele Klaus Iohannis își menține poziția reiterată în nenumărate declarații publice privind combaterea fenomenului plagiatului și importanța integrității academice.

Președintele României consideră corectă și necesară decizia premierului Nicolae Ciucă de a solicita analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp, orice demers menit să clarifice suspiciunile formulate în spațiul public fiind binevenit.

Până la o decizie finală a instituțiilor abilitate, președintele Klaus Iohannis nu va mai face alte precizări pe acest subiect”, se arată într-un răspuns al Administrației Prezidențiale la solicitarea celor de la Europa Liberă.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSiegfried Mureșan: Roberta Metsola, noua președintă a Parlamentului European, este o prietenă a românilor și o apărătoare a statului de drept din țara noastră
Articolul următorVirgil Popescu, primele MĂSURI care intră în vigoare la 1 februarie: Facturile vor fi REDUSE semnificativ – Cât a plătit ministrul la energie și gaze