Președintele Klaus Iohannis anunță că România nu poate ieși din pandemie decât prin vaccinarea în masă. Șeful statului spune că se va implica personal în campanie.

“Fără vaccinare nu putem să ieșim din pandemie. Calea de ieșire e vacinarea în masă. Eu sunt implicat din capul locului în campania vaccinare, voi vizita centre de vaccinare și voi lansa mesaje publice ca acum: Dragi români, mergeți să vă vaccinați”, a declarat Iohannis.

Întrebat ce variantă de rezervă există în cazul în care nu se atinge obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate, Klaus Iohannis a fost categoric: „Dragii mei, nu există variantă de rezervă. Asta este varianta tristă. Vestea bună este că vom dispune de suficiente doze de vaccin. Ne vaccinăm, ieșim din pandemie. Dacă nu ne vaccinăm, atunci pandemia va tot continua, se vor tot îmbolnăvi oameni, vor tot muri oameni de această boală și nu cred că cineva își dorește așa ceva”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedent“O alternativă excelentă”. Președintele Iohannis a mers cu bicicleta la serviciu
Articolul următorRealitatea de lângă tine. Premiante la școală, sărace acasă. Viorel Constantinescu luptă să-și crească singur fetele