In cursul zilei de astazi, 18.04.2020, in comuna Visina Noua, judetul Olt, a fost organizata o actiune in scopuri umanitare. Actiunea a constat in distribuirea de masti de protectie si produse alimentare catre locuitorii comunei. Actiunea a fost desfasurata de voluntari cu respectarea prevederilor ordonantelor militare si a legislatiei in vigoare (declaratie pe propria raspundere, echipament de protectie – masti si manusi – respectare distantare sociala).
Aproape de finalizarea actiunii respective (3 strazi ramase din 17), primarul localitatii, Tol Cristian (PSD), s-a deplasat pe una din strazi si l-a batut pe voluntarul din zona respectiva. A fost necesara interventia echipajului SMURD pentru deplasarea victimei la Spitalul Corabia si prezenta Politiei Romane pentru investigatii. 

Imagine

Imagine

Mentionam ca, prin folosirea violentei, primarul i-a sustras telefonul mobil personal voluntarului. Exista martori pentru confirmarea celor intamplate.
Mentionam ca insotitorii voluntarului  nu au raspuns provocarii.

Articolul precedentMinistrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că nu sunt justificate îngrijorările legate de majorarea punctului de pensie în septembrie
Articolul următorMesajul premierului Ludovic Orban cu prilejul Paștelui Ortodox