Primaria sectorului 2 derulează o amplă campanie impotriva COVID-19. Potrivit unui comunicat al autorităților locale, viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu a luat hotărârea ca de astăzi să închidă parcurile din sector în urma sesizărilor primite referitor la faptul că cetățenii nu respectă indicațiile autorităților. 

„Am luat decizia inchiderii locurilor de joaca si a spatiilor de recreere incepand de azi, sambata, 21 martie, ora 14.00. Am fost informat de cei aflati in teren ca aceste locuri sunt pline de cetateni, prin urmare consider ca este responsabilitatea mea sa iau aceasta masura. Poate pare prea mult, cu siguranta nu toti locuitorii sectorului 2 vor fi fericiti, dar preventia este vitala in aceste momente”, anunta Dan Cristian Popescu, citat de comunicatul Primariei sectorului 2.

De asemenea, Dan Cristian Popescu este primul politician din România sponsorizat de Facebook pentru postările despre COVID-19. Colosul Facebook a apreciat determinarea viceprimarului sector 2 în lupta împotriva coronavirusului și a fakenews-urilor care privesc această pandemie și îl consideră partener de încredere în lupta împotriva acestui virus.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Articolul precedentDan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, anunță o premieră pentru România
Articolul următorLiberalul Florin Roman propune sanctionarea celor care sunt in somaj tehnic dar bantuie pe strazi!