Primarul Iașului, Mihai Chirica, a atacat dur echipa de fotbal, dar și conducerea clubului Politehnica Iași.

 

„Să joace fotbal, să aducă puncte. Când echipa merge prost au explicaţii. Apa caldă n-a fost prea caldă, mâncarea a avut prea mult calciu şi prea puţin magneziu, tactica de joc a ţinut de relaţia Ronaldo – Messi şi nu de altă pereche de jucători… Au unul dintre cei mai buni antrenori din ţară, au adus cei mai buni jucători tineri, au cele mai bune condiţii de joc, dar nu au rezultate. Când echipa câştigă, e meritul lor. Când pierde, e de vină antrenorul şi Primăria, care finanţează cu milioane de lei anual. Bani care se puteau duce la creşe, la pensionari, oameni care nu au ce mânca, la străzi!”, a spus pe un ton dur Mihai Chirica.

Edilul a atact și echipa de marketing de la club.

„Nu ştiu să promoveze, nu aduc sponsori pentru că nimeni nu se apropie de feţele alea insipide de la marketing. Nu ştiu să posteze pe facebook, să aibă abonaţi mulţi, nu merg în licee, nu organizează diferite întâlniri. Nu e o echipă de profesionişti la marketing! Nu-s în stare nici să facă publicitate pe stadion. Nu-i duce mintea să ducă idei mai departe, cum a fost cea cu abonamentele luate de mine, de viceprimari. Aşteaptă bani de la Rednic, de la Consiliul Local, de la FRF”, a tunat Mihai Chirica.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentAna Maria Păcuraru, interviu cu vicepreședintele Huawei Europa, Radoslaw Kedzia: Cum ajută tehnologia 5G la dezvoltarea economiei mondiale
Articolul următorMinistrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, dă asigurări: Valul doi nu ne mai ia prin surprindere