Primarul Robert Negoiță și partenera sa au fost amendați cu câte 10.000 de lei de către polițiștii din București, după ce s-au plimbat cu bicicletele în Parcul IOR.
 
“Avand in vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, in spatiul virtual, facem urmatoarea precizare: Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele doua persoane au fost sanctionate contraventional, pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare”, a transmis, luni, Politia Capitalei.
 
Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, și-a atras luni noi critici, după ce a postat o fotografie de pe șantierul unei parcări subterane. 

“Discutăm, analizăm, ne sfătuim. Bună dimineața, prieteni!” a scris Negoită ca explicație pentru o fotografie care-l arată pe șantierul parcării subterane Decebal. Unii dintre cei care au comentat postarea au atras atenția că edilul nu pare să respecte normele de distanțare socială. Nici el, nici cei doi specialiști cu care discută nu poartă măști sanitare sau mănuși și stau la mai puțin de un metru și jumătate unul de celălalt.Imagine

Edilul sectorului 3 a fost filmat, dumincă, în timp ce se plimba cu bicicleta, împreună cu iubita sa, prin Parcul IOR, care oficial este închis, potrivit restricțiilor privind combaterea extinderii noului coronavirus. Negoiță a explicat că s-ar fi aflat în inspecție pe șantierul din parc.

Articolul precedentJocuri de Putere în această seară de la ora 23:00, cu Oreste Teodorescu și invitații săi!
Articolul următorJocuri de Putere în această seară de la ora 23:00, cu Oreste Teodorescu și invitații săi!