Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al liberalilor, a declarat la RFI că PNL e un partid cu repere morale clar definite și că membrii agresivi reprezintă excepții. Stroe a oferit scuze publice pentru liberalii care au amenințat cu bătaia două reprezentante USR de la Mogoșoaia și Brașov.

„Eu îmi cer scuze în numele PNL, pentru comportamentul acestor indivizi. De altfel, ne-am dezis de asemenea comportamente și cei doi foști membri PNL au fost sancționați”, a explicat Ionuț Stroe la RFI.

Purtătorul de cuvânt al liberalilor consideră că incidentele de la Mogoșoaia și Brașov reprezintă excepții,

„Nu, ca peste tot, există și situații excepționale, există și momente dificile cu care te confrunți și eu consider că aceste două cazuri sunt exemple izolate în PNL. Suntem un partid cu principii, cu repere morale, cu un comportament și o conduită, aș spune, extrem de bine așezată și astfel de exemple suntem siguri că nu se vor mai repeta”, a adăugat Stroe.

Săptămâna trecută, o consilieră locală din Mogoșoaia, reprezentantă a USR, a fost amenințată cu bătaia de un consilier de la PNL. Ulterior, la Brașov, viceprimarul USR Flavia Boghiu a fost prezentat pe Facebook într-o poză trucată.

În fotografie, reprezentanta USR are un ochi vânăt, iar un lider al Tineretului Liberal a comentat postarea sugerând că femeia ar merita să fie bătută.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPremierul, față în față cu aleșii locali: Decizii CRUCIALE pe salariile demnitarilor – O treime dintre angajații din primării, afectați
Articolul următorAmbasada SUA din România: Dezinformarea este una dintre cele mai vechi arme folosite de Rusia