Raed Arafat a comentat protestul din Piata Victoriei unde nu s-a respectat distantarea sociala si nici nu a fost utilizata masca de protectie de catre protestatari.

Raed Arafat a comentat imaginile de la protestul din Piata Victoriei:

„O parte dintre ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi. Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare”, a precizat Raed Arafat.

Arafat a recunoscut că abordarea sa e una cinica: ”Este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti”.

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentMinistrul Agriculturii anunță dezastrul din cauza secetei: “Producțiile vor fi mult reduse față de alți ani”
Articolul următorZi lungă în Parlament: Astăzi se decide cum vor intra în izolare și carantină românii