Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a explicat duminică de ce îl susține pe Florin Cîțu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal.

„Este nevoie de curaj în acțiunea politică pentru a produce o schimbare de substanță în România și de aceea am decis să îl susțin pe Florin Cîţu în competiția pentru conducerea Partidului Național Liberal. Sper să fie o competiție politică fair-play, cu o dezbatere centrată pe proiecte iar, în final, să fim uniți, toți membrii PNL, în jurul direcției înainte pe care o decidem la Congres. Îi doresc succes lui Florin Cîțu și îl asigur de sprijinul meu, iar colegilor mei, din partid și de la guvernare, le doresc și ne doresc curaj, să facem ceea ce românii așteaptă de la noi.

Niciodată în ultimii 30 de ani , PNL nu a fost într-o poziție mai bună să schimbe România. Avem două trimestre de creștere economică, după o criză majoră de sănătate și economică, pe care încă nu am depășit-o complet. Avem banii europeni din PNRR și un cadru de reforme pe care le-am început și pe care, dacă găsim curaj să le ducem la capăt, am schimba țara în bine, așa cum nu a fost vreodată posibil în 30 de ani. Avem parteneriatul cu președintele Iohannis și toată susținerea de la nivelul Uniunii Europene.

Un real exercițiu democratic intern va da PNL energia si forța necesare pentru a duce la bun sfârșit reformele așteptate de români!”

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentFlorin Roman despre competiția Cițu-Orban: ”Lupta se da între trecut și viitor, între dezamagire și speranța”
Articolul următorRareș Bogdan îl susține pe Florin Cîțu: ”Cred ca PNL are nevoie de improspatare”