Probabil că sunt milioane de oameni sancționați în America pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top, spune Raluca Turcan, după ce premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului.

„Pentru greșelile tinereții, în America, oamenii plătesc, învață o lecție și merg mai departe. Probabil că sunt milioane de oameni sancționați în America pentru conducere sub influența alcoolului, inclusiv politicieni de top. Nu este un lucru demn de laudă, dar important e ca s-a învățat o lecție din acel eveniment”, spune pentru MEDIAFAX Raluca Turcan, susținătoare a premierului Florin Cîțu în cursa pentru președinția PNL.

Premierul Florin Cîțu a admis că în urmă cu 20 de ani a fost încarcerat două zile în SUA pentru că a condus sub influența alcoolului: „Am făcut o greșeală acum 20 de ani. Interesant că apare acum informația”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDiana Morar: Va fi lansat PNDL 3! 50 de miliarde de lei, la dispoziția comunităților locale
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Senatorul Virgil Guran, acuzații grave. De ce se implică serviciile în războiul intern din PNL