Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că va anunţa, miercuri, calendarul plăţii pensiilor pe anul 2021, “astfel încât toţi pensionarii să ştie clar în ce zi a lunii urmează să îşi primească banii”, anunță news.ro.

“Discuţia pe care am avut-o astăzi (marţi – n.r.) la Casa Naţională de Pensii Publice mi-a oferit garanţia că anul viitor vom porni intens demersurile pentru îmbunătăţirea legislaţiei, că vom eficientiza activitatea acestei instituţii şi că serviciile oferite beneficiarilor vor fi mai prompte şi de calitate. Astfel, împreună cu Casa Naţională de Pensii voi anunţa în cursul zilei de mâine (miercuri – n.r.) calendarul plăţii pensiilor pe anul 2021, astfel încât toţi pensionarii să ştie clar în ce zi a lunii urmează să îşi primească banii”, a scris Raluca Turcan pe Facebook.

Ea a afirmat că reprezentanţii Casei Naţionale de Pensii se vor implica şi în comisia interinstituţională pe care a iniţiat-o în prima sa zi de lucru la minister şi care va pregăti legea pensiilor astfel încât să elimine inechităţile din sistem.

“Am transmis, atât conducerii, cât şi angajaţilor, îndemnul meu de a fi riguroşi, corecţi şi implicaţi în munca lor, pentru că milioanele de pensionari din România au nevoie de instituţii care să le fie aproape şi să le vină cu adevărat în ajutor”, a adăugat Turcan.

Articolul precedentAEP a anunțat partidele care este termenul-limită de depunere a cererii de rambursare a cheltuielilor electorale
Articolul următorPreședintele Iohannis: ”România este solidară cu Croaţia, după cutremurele care au lovit ţara din Balcanii de Vest”