Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit, marți, la Realitatea PLUS, despre planul de austeritate al Guvernului, măsuri care ar putea intra în vigoare mai târziu de 1 mai, potrivit premierului Nicolae Ciucă.

„Aș vrea să fac o mică corecție, nu este haos în coaliție. Este normal să existe poziționări ideologice. Mesajele sunt clare. Vorbim de o reglementare în zona publică, pentru că PNL nu consideră că în zona mediului privat statul trebuie să acționeze restrictiv.

Nu consider că cei care nu dorm noaptea și au credite trebuie să fe suprataxați. Agențiile de reglementare ASF, ANCOM, unde veniturile sar de 10.000 euro, trebuie reglementate. Dacă ajungi la 25.000 euro lunar, președintele Curții Constituționale, pensii cumulate de 25.000 ron.Toate aceste chestiuni trebuie reglementate. Nu știu de ce trebuie să aducem în discuție salariul președintelui.

Companiile private care duc greul economiei române nu au de ce să fie reglementate. Ceea ce au spus Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă este ceea ce au hotărât să spună, eu nu spun ce s-a discutat. PNL merge în continuare pe cota unică, respinge cota progresivă”, a spus Rareș Bogdan, marți, la Realitatea PLUS.

Articolul precedentRareș Bogdan a făcut anunțul. Când va avea loc rotativa guvernamentală și ce variantă alege președintele Iohannis
Articolul următorPremierul Nicolae Ciucă, mesaj emoționant după întâlnirea cu Mitropolitul Moldovei și Bucovinei