Europarlamentarul Rareș Bogdan le transmite românilor să-și păstreze calmul după ce au apărut informații că prețul la carburant a trecut de 11 lei / L la unele stații. Bogdan explică faptul că prețul mare a fost sesizat doar la cateva pompe.

„Nu intrați în panică! Deși prețurile la carburanți sunt inacceptabil de mari la tot ce depășește 6 lei, ce s-a întâmplat la câteva stații Mol din Bihor și un mic operator privat reprezintă cazuri izolate. Nu este o realitate generală care să vă facă să intrați în panică! Situația de la granița de Vest a României, nici acolo peste tot, este generată de raționalizarea consumului în Ungaria, unde stațiile de benzină nu mai stau deschise decât 4 ore pe zi. Prețurile sunt 7.43, 7.55, 7.60, 7.80, respectiv 7.99 la unele stații PETROM, OMV, Rompetrol, Oskar, NU au sărit de 8 lei, nicidecum nu au ajuns la 11 lei, respectiv la 11.20 decât în câteva stații din rețeaua Mol din Bihor si la un operator privat mic, cu doar 2 stații aflate pe graniță.

Vă rog din suflet, fiți responsabili, NU intrați în panică! Aveți incredere! România este protejată și sigura. Nu întrați în jocul celor care doresc destabilizarea României!”, a spus Rareș Bogdan, pe pagina sa de Facebook.

Premierul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant, purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Cărbunaru declarând că ”Guvernul României nu va permite niciun derapaj, nicio tentativă de speculă”.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentPrim-ministrul Nicolae Ciucă a dispus începerea de controale ample la staţiile de alimentare cu carburant
Articolul următorVirgil Popescu despre isteria din benzinării: ”Să nu ne lăsăm angrenaţi într-un război hibrid”