Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat duminică, la Antena 3, că nu este corect să se afirme despre el că l-ar fi trădat pe liderul partidului Ludovic Orban.

„Eu nu am tradat pe nimeni, eu am venit in partid pentru PNL, nu pentru un om. Cred ca PNL are nevoie de improspatare. Nu cred ca e corect sa se spuna ca am tradat pe cineva”, a zis Rareș Bogdan.

Liberalul și-a exprimat speranța că cele 4 luni de lupte interne pentru șefia PNL să se desfășoare „cu arme corecte, fara atacuri la persoana si fara sa ne bucuram adversarii politici”.

Rareș Bogdan l-a comparat pe Florin Cîțu cu economistul Mario Draghi, actual premier al Italiei, fost președinte al Băncii Centrale Europene. „A venit cu o mentalitate extrem de reformista”, a zis liberalul.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentRaluca Turcan: „Este nevoie de curaj în acțiunea politică pentru a produce o schimbare de substanță în România și de aceea îl susțin pe Florin Cîţu”
Articolul următorMinistrul Raluca Turcan: “Pandemia ne-a afectat pe toţi, dar probabil că cei mai afectaţi au fost copiii”